Verujem da svaka žena može da živi od posla koji voli da radi i koji je inspiriše.

Ovaj program sam napravila za ženu koja već radi i uspešna je, ali oseća da ima potencijal koji ne koristi. Za ženu koja veruje da postoji neki kreativniji način zarade, od onoga koji trenutno živi. Ta žena se pita kako da od nečega što voli da radi i u čemu uživa, može da napravi posao. Posao koji će činiti da se oseća ispunjeno i inspirisano svaki dan.

Ona je svesna sebe i svojih kvaliteta, ali ne zna kako da od toga napravi karijeru. Ona želi da posao bude deo njenog života, a ne da njen život trpi zbog posla.

Ja sam svoju praksu započela individualnim tretmanima regresoterapije i theta isceljivanja, gde mi je najviše klijenata dolazilo sa temom otkrivanja svoje svrhe – svog poziva. Kroz ovaj vid rada sa mnom, klijenti su dobijali uvide u svoje talente, ali nisu znali kako da te uvide iskoriste u svom životu. Nedostajao im je alat kako da te informacije inkorporiraju u svakodnevnicu. Kako da ih upotrebe i počnu da ih žive.

Zato sam kreirala MENTORSKI program.

Kroz njega ženama omogućavam da osveste svoje talente i dobiju ideju kako da od njih kreiraju profitabilnu karijeru. Svako od nas je rođen sa jedinstvenim pozivom, odnosno talentom, koji treba da podeli sa svetom. Kada živimo svoj poziv, mi služimo svom okruženju. Naši talenti su potrebni ljudima oko nas. Mi živeći svoj poziv – živimo jedan kreativan i ispunjavajuć život.