Program je namenjen ženama koje žele da kreiraju posao u kome će uživati. Da bi uživala u svom poslu žena treba da poznaje sebe, da osvesti svoje talente i da poveruje da je moguće da od njih živi. Kada u svom poslu koristimo svoje urođene potencijale, tada se osećamo ispunjeno i imamo beskrajan izvor motivacije i inspiracije.

U programu dobijaš pristup materijalima, koji su u video i pdf formatima. Program je podeljen u 4 modula, odnosno 4 velike teme koje su povezane i zajedno čine put do tvog poziva. Kroz materijale prolaziš sama, radiš vežbe i domaće zadatke za introspekciju, dobijaš uvide i uvodiš nove navike.

Pored materijala tu je zatvorena FB grupa, u kojoj svakodnevno odgovaram na pitanja i nedoumice na koje nailaziš dok prolaziš kroz materijale.

Jednom nedeljno se sastajemo na zoom pozivima, gde uživo možeš da dobiješ koučing na svoje pitanje ili temu koja te muči.

Program traje 4 meseca, jer obuhvata duboke procese ličnog razvoja, za koje je potrebno vreme za integraciju. Kroz program menjamo način razmišljanja, reagovanja i donošenja odluka. Takođe uvodimo nove navike, koje nam bolje služe. Redefinišemo odnos sa sobom, sa okruženjem i upoznajemo najdublje delove svoje duše, koja zna koji je naš najbolji put.

Za primenu programa je potrebno da izdvojiš u proseku pola sata dnevno. Najvažniji je kontinuitet u radu. Posvećenost i primena su ono što će ti dati najbolje rezultate. Samo konzumiranje sadržaja bez primene, nije dovoljno.

Na zoom pozivima možeš uživo da mi postaviš pitanja vezana za lekcije koje prolazimo. Kada se negde blokiraš, zaglaviš ili nisi sigurna kako da primeniš program, ja sam tu da te podržim da to prevaziđeš i nastaviš dalje.

Ovaj program može da ti pomogne da u to poveruješ, jer većinom okuplja žene koje su već poverovale da je moguće da žive od posla koji vole. Njihova energija je bukvalno zarazna, jer one idu nezaustavljivo ka svojim željama. Ne mire se sa prosečnim životom i ne pristaju na manje od onoga što znaju da zaslužuju.

Sva pitanja su dobrodošla u zatvorenoj FB grupi. Iskustvo mi je pokazalo da kada jedna žena ima pitanje, njih bar 5 ćuti to isto. Tako da svačije iskustvo i pitanje može da posluži ostalima da dobiju sopstvene uvide i baš zato brže napredujemo u grupi.

Plaćanje sve vrši u 4 mesečne rate.

U slučaju da u prvih mesec dana ne budeš zadovoljna za kursom, moguća je refundacija u celosti.

Potrebno je da unapred odvojiš vreme, doneseš odluku da ćeš biti posvećena i pripremiš jednu lepu debelu svesku u koju ćeš pisati sve svoje uvide i moći da pratiš svoje ideje i napredak.

Poželjno je da sve delite svoje izazove, kako bismo mogli da ih rešimo zajedno. Neko iz grupe će se sigurno poistovetiti sa tvojim pitanjem tako da svako pitanje znači i ostalima. Na programu pravimo krug poverenja, kako bismo jedne drugima bile podrška u svrhu razvoja.

Pristup imaš u toku trajanja kursa. Zato je važno da budeš pristuna i posvećena tokom celog kursa, kako bi ti se sva nova znanja integrisala i postala deo tebe.

Konkretno toj FB grupi koju koristimo tokom trajanja kursa, imaš pristup samo tokom trajanja. 

Grupe su male. Organizujem rad tako da atmosfera ostane intimna i kako bih svakoj od vas mogla dovoljno da se posvetim.

To ukazuje da postoji neki unutrašnji konflikt i da ti negde curi energija. Potrebno je preispitati temelje na kojima si kreirala svoj posao i pronaći uzrok nezadovoljstva, kako bi moglo da se otpusti. Na ovom programu ćeš osvestiti uzroke koji te odvajaju od mira i radosti, i doći ćeš do konkretnih koraka koji će ti pomoći da ih otpustiš.

Ovaj program nije osmišljen kao gomila informacija, koje će kada ih konzumiraš napraviti neko čudo. Ovaj program je transformativan i potrebno ga je PRIMENITI, kako bi te PROMENIO i doveo do tvog poziva i jednog drugačijeg posla i života.