MI ŽIVIMO NAŠA UVERENJA!

THETA HEALING – KAKO EFIKASNO PROMENITI OGRANIČAVAJUĆA UVERENJA

Theta healing je tehnika koja vrlo efikasno oslobađa raznih balasta, koji nas spečavaju da napre-dujemo, razvijamo se kao osobe i živimo srećno i zadovoljno.

Da li ti zvuči poznato da “samo kriminalci mogu biti bogati” ili da “u braku mora da se trpi”? Toli-ko često izrečeno u Srba, da je pitanje koliko nas se uspelo provući kroz detinjstvo, a da nam se bar jedna od ovih rečenica nije urezala negde u podsvest. Pitamo se zašto smo kao narod siromašni i zašto je tako visok procenat loših brakova. Ovo je svakako deo objašnjenja.

Draga moja, uzrok mnogo čemu su uverenja. Ona su toliko duboko ukorenjena u našoj podsvesti da većine nismo ni svesni.

Kroz prizmu uverenja filtriramo informacije, a onda donosimo odluke. Ono što nije u skladu sa našim uverenjima odbacujemo, a ono što jeste prihvatamo. Podsvest uvek želi da nahrani uverenje. A svesni um ne zna ni da to uverenje postoji.

Možemo reći da uverenja, kojih često nismo ni svesni, upravljaju našim ponašanjem. Zvuči malo zastrašujuće, jel da? :)

NEKA UVERENJA SU PODRŽAVAJUĆA I KORISNA. MEĐUTIM, MOGU BITI I OGRANIČAVAJUĆA I ŠTETNA, PA ZATO NE KORISTIMO SVE PRILIKE KOJE NAM SE PRUŽAJU I ZANEMARUJEMO SVOJ POTENCIJAL.

Posledica može biti da ne zarađujemo dovoljno novca ili da se nađemo zaglavljeni u nekvalitetnom odnosu.

Da li si nekad primetila da ti se iste situacije dešavaju iznova i iznova? Kao da živiš po ne-kom ponavljajućem obrascu kojeg nikako da se oslobodiš. Stalno privlačiš pogrešne muškarce, prihvataš preteške poslove, ili imaš nadrndanog šefa, a ono što stvarno želiš ti konstantno izmiče. To se da rešiti. :)

ŠTA JE THETA HEALING?

Theta healing je energetska tehnika, izuzetno efikasna, jer deluje na kompletno naše biće. Mi kao ljudska bića nismo samo telo i um, već mnogo više od toga.

THETA HEALING UTIČE NA SVE NIVOE NAŠEG POSTOJANJA, ODNOSNO NA UVERENJA KOJA NOSIMO NA SVIM NIVOIMA

Ljudska bića u sebi nose sisteme verovanja sa četiri nivoa postojanja.

OSNOVNI NIVO:

Čini naš sadašnji život, detinjstvo, način vaspitanja i okruženje u kome smo rasli i u kome živimo.

GENETSKI NIVO:

Sastoji se od informacija koje smo putem naših gena nasledili od naših predaka, generacijama unazad, i naravno od roditelja.

ISTORIJSKI NIVO:

Formira na osnovu kolektivne svesti naroda kome pripadamo i podneblja na kom živimo.

NIVO DUŠE:

Nosi sva iskustva i doživljaje prethodnih inkarnacija naše duše.

Sve ove informacije zajedno kreiraju jedinstven i složen sistem uverenja. Toliko toga se taloži u nama, a da toga nismo ni svesni. Da li se nekada osećaš kao da teret čitavog sveta nosiš na svojim leđima?

To osećanje teskobe može nastati zbog postupaka naših predaka ili našeg iskustva iz prošlih života.

Theta healing tehnika nam omogućava da menjamo uverenja, poimanje stvarnosti, karmu i da čistimo genetske zapise.

Uz pomoć ove tehnike možemo pronaći i otkloniti uzroke straha, različitih problema, blokada, čak i bolova.

Kada otkrijemo njihov uzrok, spoznajemo na temelju čega je nastalo neko ograničavajuće uverenje, koje nam ne dozvoljava da pravimo kvalitetne izbore za svoje najviše dobro. Theta isceljivanje nam omogućava da srušimo kompletne beskorisne sisteme verovanja i zamenimo ih onim koji će nam koristiti da budemo produktivni, slobodni i srećni.

Takođe, uz pomoć theta isceljivanja možemo instalirati osećaje, koje možda nismo imali priliku u životu da doživimo, a potrebni su nam. Uz pomoć ove tehnike možemo dobiti viši nivo razumevanja određenih životnih situacija i odnosa i tako sa lakoćom možemo da otpustimo ono što nam ne koristi.

„Budući da je tehnika Theta healing-a podučavana i zasnovana na Božanskoj bezuslovnoj ljubavi, vi ćete se osećati ugodno i smireno dok je budete učili i iskusili na sebi.“

Vianna Stibal, osnivač

THETA HEALING PRAKTIČAR – KAKO SAM POČELA?

Sa theta healing-om sam se susrela sasvim ,,slučajno”. Iako mi je cela priča oko uverenja i nivoa postojanja bila bliska i poznata, nisam bila sigurna da uverenja zaista možemo menjati trenutno, što se u theti dešava. Ali, u skladu sa svojom otvorenom prirodom, rešila sam da pokušam. :)

Efekat je bio neverovatan! Neke svoje dugogodišnje probleme rešila sam sa po samo jednim tret-manom theta isceljivanja. Wow! To me je inspirisalo da počnem sve više da istražujem ovu tehniku, a onda i da se edukujem za praktičara. Tako me je moje theta healing iskustvo na kraju dovelo do sertifikata theta healing praktičara.

Završila sam nekoliko različitih seminara i stekla zvanje sertifikovanog theta healing praktičara. Više o mojim sertifikacijama možeš videti na sajtu svetske theta healing organizacije.

KAKO TI THETA HEALING MOŽE POMOĆI?

Često nosimo u sebi obrasce i strahove, koji zaista nemaju nikakve veze sa našim svesnim izborima, ali živimo u skladu sa njima, jer su duboko u nama zapisani. Divna stvar kod theta healing-a jeste što lako i brzo možemo otkriti “đe je zapelo” što bih ja rekla i to okoniti. Tako izuzetno brzo dolazimo do velikih promena i rezultata u kvalitetu našeg života.

Theta healing:
• čisti genetske zapise
• oslobađa nasleđa predaka
• čisti karmu
• oslobađa tereta iz prošlih života
• otklanja blokade koje pokupimo iz kolektivne svesti
• otklanja strahove i fobije
• pomaže pri donošenju odluka
• unapređuje odnose
• jača sposobnost praštanja
• podučava razne vrline
• osobađa anksioznosti

MOJE THETA HEALING ISKUSTVO

Nekoliko godina sam bila u izuzetno tenzičnom i nefunkcionalnom braku. Znaš ono kad si potpuno svesna da ti nije tu mesto, a osećaš se potpuno nemoćno da nešto promeniš ili da odeš? E tako sam se ja osećala. Bilo je potpuno iscrpljujuće i frustrirajuće, kao da su mi ruke vezane da nešto u svom životu razrešim.

Zamisli tu situaciju, imaš problem koji te godinama muči, a misliš da ne postoji rešenje. Jako mi je bilo teško. Međutim, u samo jednom danu sve se promenilo.

Sa theta healing-om sam se ,,slučajno” susrela i kroz tretman obradila situaciju koja me je mučila.

Ispostavilo se da duboko u sebi nosim iskonski strah da ako odem od partnera, nikada me niko više neće voleti i da ću ostati sama do kraja života. Ovo je bilo povezano sa mojim precima, gde je neka čukunčukunčukunbaba imala ružno iskustvo na ovu temu.

Posle samo jednog tretmana, rešenja su mi sama došla. Počela sam da verujem da moja situacija nije bezizlazna i osećala sam da mogu da je promenim. I jedva sam čekala da to učinim. Krenula sam kući posle tretmana osećajući se kao da je ceo svet moj. Da mogu planine da pomeram. Odmah sam krenula u realizaciju ideja koje su mi se otvarale i ubrzo imala neverovatne rezultate.

Nakon samo 2 dana donela sam odluku i izašla iz lošeg odnosa, tako da se nikada više nisam osvrnula, sa osećanjem velikog olakšanja. Sam razvod je bio samo formalnost.

Theta healing poštuje sve religije sveta, nacionalnosti i shvatanja Boga. Jedini preduslov da Vam ova tehnika koristi jeste da verujete da postoji viša sila, koja je stvorila sve(t).

 

THETA ISCELJIVANJE NA MOJ NAČIN

Theta tretman je jedno vrlo lično iskustvo. Kako bi bio efikasan neophodno je uspostaviti odnos poverenja. Meni je jako važno da posle tretmana osećaš sreću i zadovoljstvo i zato moj način rada podrazumeva:
• Punu pažnju
Umem jako dobro da slušam i važno mi je sve što imaš da mi ispričaš.
• Personalizovan pristup
Ne samo da želim da ti posvetim maksimalnu pažnju nego čitav tretman radimo onako kao tebi najviše odgovara. Možeš da sedneš, legneš ili šetaš :)
• Dostupnost za savete
Uvek me možeš pitati za bilo koji savet i koji nema veze sa thetom. Makar to bila preporuka za dobru knjigu ili kafanu. :)
• Follow up posle tretmana
Želim da čujem kako se osećaš nakon tretmana. Ne samo čim završimo, nego i nedelju, pa i mesec dana kasnije. Zato ostajemo u kontaktu.

Theta healing je pre svega neverovatno iskustvo. U svom životu još nisam srela tehniku koja je toliko efikasna. Rezultati stižu neverovatnom brzinom, a promene u tvom životu će nastati gotovo odmah.

Možda se pitaš kako mogu da budem tako sigurna. Jednostavno znam koliko je pomogao meni i meni bliskim ljudima, kao i brojnim klijentima i kolegama.

OSLOBODI SE STRAHA, TESKOBE I LOŠIH OBRAZACA

Posao kojim se bavim mi je dao mogućnost izbora. Na tome sam baš zahvalna :)
Mogu da biram radno vreme, radne dane, ali i sa kime ću da radim. Smatram da je važno da nam se energije slažu, kako bismo imale lepe i očekivane rezultate u zajedničkom radu. :) Zato je moj pristup veoma ličan i posvećujem maksimalnu pažnju. To iziskuje mnogo vremena i energije, ali ja ne umem i ne želim drugačije.

Ukoliko želiš da se oslobodiš strahova, tereta iz prošlih života, osećaja ansioznosti ili bilo čega što te muči POŠALJI MEJL na info@brankakizdobranski.com i ZAKAŽI TRETMAN! Takođe, ukoliko te interesuje theta healing cena tretmana ili imaš neka druga pitanja ili nedomice u vezi sa ovom tehnikom, slobodno pošalji mejl na istu adresu.

Spremna sam da te saslušam i zajedno sa tobom dođem do korena problema koji te muči, kakav god bio. Važno mi je da postignemo rezultate kojima ćeš ti biti zadovoljna.