DA LI VERUJEŠ U ANĐELE?

Andjeoska-radionica-1

U postojanje više sile koja radi 24/7 isključivo u tvom interesu? Da, Andjeli čuvari zaista postoje!

Potrebno da je samo da zatražiš pomoć i dozvoliš sebi da je prihvatiš.

A pre svega toga da dopustiš sebi da veruješ! 🙂

DA LI TE ANĐELI ČUVARI ČUJU?

Sigurno se pitaš kako univerzum funkcioniše…zanima te čega sve tu ima…  TI VERUJEŠ U BOGA I ANDJELE ČUVARE, ali nekako nemaš poverenja da ti mogu pomoći 🙂 Toliko puta si im se obratila ali kao da te nisu čuli. I dalje želiš da komuniciraš sa njima ali nisi sigurna da će reagovati na tvoje molitve. Možda su ti Andjeli čuvari svaki put odgovorili ali ti nisi umela da prepoznaš odgovore i pomoć koje ti šalju…

ANĐELI ČUVARI SU UVEK UZ NAS

Svakome od nas su po rođenju dodeljeni Andjeli čuvari, koji nas kroz život prate. ONI SU UVEK UZ NAS i na raspolaganju su nam za bilo kakvu asistenciju. Takodje nam je po rođenju data i slobodna volja, da odlučujemo o svemu pa i o tome da li hoćemo  ili nećemo koristiti asistenciju Andjela.

Andjeli čuvari kreiraju tako velika rešenja za koja naš racionalni um nikada neće biti sposoban. Naš um ima odredjena ograničenja zbog ega, koji pravi barijere iz osećaja nedovoljne vrednosti i bilo kojih drugih ograničavajudih uverenja. Andjeli čuvari kreiraju za nas rešenja, iz perspektive da zaslužujemo sve najbolje stvari, okolnosti i situacije. Ta rešenja se obično zovu „čuda“.

Izučavajući  Regresoterapiju i Theta isceljivanje došla sam u dodir sa Andjelima čuvarima. Tu se posebna pažnja posvećuje povezivanju sa njima, tako da sam stičući zvanje Theta praktičara puno naučila i o andjeoskim bićima. Pored toga sam išla na različite radionice Feng Shui-a gde se takođe uči o andjelima u prostoru. Posebno bih istakla edukacije kod Vanje Savić, koja je jedna od najpoznatijih kod nas, koja se bavi ovom temom. Kod Vanje sam prošla odredjenu inicijaciju za povezivanje i iskustvo je bilo čarobno 🙂

Anđeoski oltar

ZAŠTO ANĐEOSKA RADIONICA

Andjeoska radionica će ti pružiti puno odgovora. Potrudiću se da odgovorim na sve ono što si želela da pitaš, a nisi imala koga 🙂 Kroz lične primere ću ti pokazati kako da se obratiš andjelima i kako da prepoznaš njihov odgovor.

Na radionici ćeš naučiti:

  • šta je uloga Andjela čuvara u tvom životu
  • kako da se povežeš i komuniciraš sa njima
  • kako da im se obraćaš
  • kako da prepoznaš njihovo vodjstvo
  • kako da uz pomoć andjela često kreiraš čuda u svom životu

Kvalitet života kada se povežemo sa ovim svetlosnim bićima se vrtoglavo menja na bolje. Osećaj pripadanja i sigurnosti dobija potpuno drugo značenje. Put ka ciljevima i ispunjenju želja se znatno skraćuje.

ANĐELI ČUVARI – MOJE ISKUSTVO

Kroz seanse Regresije u duhovni svet i Theta tretmane, klijenti i ja se srećemo sa različitim duhovnim bićima. Naši preci, sveci i Andjeli su obično tu uz nas da nas podržavaju u ovom životu i pomognu na našem putu. To možeš osetiti i prepoznati kada ti se baš ,,slučajno” namesti neka povoljna situacija u životu. Recimo poželiš da pročitaš neku knjigu i ubrzo je neočekivano i bez povoda dobiješ na poklon. Od takvih sitnica do velikih stvari, koje nazivamo čudima.

Ja sam zaista svedočila mnogim čudima u svom životu i životima mojih klijenata, a mogu ovde sa tobom podeliti ovaj primer. Naime, bila sam u potrazi za novim prostorom za svoj studio i naravno bilo mi je potrebno da taj prostor ispuni određene zahteve.  Da mi bude blizu kuće (kako bih mogla peške da stignem), da ima dve odvojene prostorije i terasu, da bude nenamešten (jer već imam sav nameštaj), da cena kirije ne prelazi određenu sumu koju sam namenila za to itd. Reći ću ti da nije prošlo ni par nedelja od trenutka kada sam zamolila Andjele za pomoć, do toga da se bukvalno u zgradi do moje oslobodio jedan baš ovakav stan 🙂

Oduvek sam verovala u Andjele čuvare i Boga, ali nisam uvek osećala da su tu za mene. Kada sam prvi put osetila andjeosko prisustvo obuzela me je potpuna milost. Tolika ljubav i toplina ispunile su svaku ćeliju mog bića, da su mi potekle suze radosnice. Od tada im se redovno obraćam za sve što poželim u svom životu i oni su tu da mi daju smernice, šta je za mene najbolje i kako to da ostvarim.

Nameštaju mi situacije i ,,slučajnosti” da iskoristim neke prečice i vrlo su duhoviti u svom nastupu. Često zarad pravih prioriteta treba da pustimo neke manje važne stvari, ali na kraju shvatimo da nam se uvek isplati i da je to ipak najbolje za nas, iako nam se možda učinilo da neki korak nema smisla.

Kroz odnos sa Andjelima čuvarima jačamo i poverenje u život i u sebe i svoju intuiciju. Lepši dar sebi ne možeš pružiti. Od kada imam ova saznanja osećam se sigurno, zaštićeno i vodjeno svakog dana i želim da to što veći broj ljudi osvesti, jer svi mogu da se povežu i komuniciraju sa njima i tako sa lakoćom idu kroz život.

Znaci-pored-puta

Nauči da prepoznaš znake pored puta 🙂

JEDNODNEVNA RADIONICA – ISKUSTVO ZA CEO ŽIVOT

Andjeoska radionica se održava u toku jednog dana, u trajanju od 4 sata. Radionica je kratka ali efektna. Bez neke suvišne priče i teoretisanja. Želiš da komuniciraš sa Andjelima čuvarima, to ću i da te naučim:)

Sledeći termin za Andjeosku radionicu je oktobar 2018.

Kroz sve duhovne tehnike koje sam učila, spontano sam razvila duboku povezanost sa petim nivoom postojanja, a sa Andjelima posebno. Oni su postali moji svakodnevni mentori na putu duhovnog razvoja, svakodnevnog života i svih drugih životnih aspekata.

Andjeli su šaljivi, dobronamerni naši pratioci i zvezde vodilje istovremeno. Doživljavaju našu realnost na sebi specifičan način i uvek sa brigom za naše najviše dobro nam sugerišu u kom pravcu da krenemo. Život sa ovim znanjima više nikada ne može biti isti, a ljubav koja se razvije prema sebi uz njihovu pomoć je velika.

Ukoliko želiš da upoznaš svog Andjela čuvara i počneš sa njim da komuniciraš prijavi se na Anđeosku radionicu.

PRIJAVI SE 🙂